Wie is Promowarenhuis.nl

Promowarenhuis.nl levert relatiegeschenken en promotionele artikelen aan bedrijven en instellingen die eens wat anders willen dan het standaard aanbod. Je vindt op deze site dan ook niet het assortiment dat je doorgaans bij de collega's tegen komt en ook niet alles. Je kunt namelijk niet overal verstand van hebben en specialist in zijn.
Net even andere pennen, net even andere USB sticks en sleutelhangers. Wel de ├ęchte merken als Cross bijvoorbeeld.

Promowarenhuis.nl hecht veel waarde aan kwaliteit, zo zijn er bijvoorbeeld heel veel sleutelhangers op de markt, maar als je goed kijkt naar de bevestiging van de ring? Er moeten wel sleutels aan blijven hangen!
Persoonlijk advies is belangrijk, 16Gb geheugen in een USB stick is leuk, maar moet het wel?

Iedereen praat over MVO, is een MV geproduceerd artikeltje dat per vliegtuig uit China moet komen en na 2 maanden in de prullenbak ligt wel zo MVO?

Het bewerken van de artikelen gebeurt of rechtstreeks bij de fabriek of bij een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Met ruim 30 jaar ervaring en een selectie van veelal Europese fabrikanten hopen wij te bewijzen dat je beter jouw logo kunt verbinden aan iets wat jouw naam en product ook waard is en waar de ontvanger ook daadwerkelijk wat aan heeft.